Ansa, johon lankeaisin aina uudelleen

Aikani Profealla alkaa olla ohi, vielä tarvitsisi löytää uusi höynäytettävä tähän markkinointipäällikön pestiin. Itse lankesin Erican ovelasti naamioituun ansaan reilu vuosi takaperin. Tämä suuri petkutus opetti minulle enemmän kuin olen oppinut rakkaan yliopistomme penkillä. Tämä johtuu joko siitä, että olen opiskelijana täysi vitsi tai että markkinointipäällikön pesti on lukeutunut elämäni parhaimpiin päätöksiin.

Paikkaan ei haeta valmista pakettia, vaan hiomatonta timanttia, oman elämänsä (markkinointi)päällikköä. Henkilöä joka omistaa luovan ajattelutavan ja ennenkaikkea ennakkoluulottoman asenteen, joka ei kaihda vastuuta markkinontibudjetin puhaltamisesta välillä hieman kyseenalaisiinkiin markkinointikanaviin. Hakiessani paikkaa mietiskelin paljon, että riittääkö oma tietotaitoni lukuisien liiketoiminta-alueiden markkinointiin, pörssin kasvattamisesta puhumattakaan. Kuten sanottu, tietotaito ei tätä peliä ratkaise, pikemminkin asenne hankkia tuota tietotaitoa ja kehittää itseään. Ellen omistaisi edellämainittuja ominaisuuksia, joku muu kirjoittaisi tätä blogikirjoitusta.

Profeaa parempaa kosketusta omaan alaan ei voi kuvitella; loistava nuori ryhmä tulevaisuuden salkkukansaa, yhdistettynä vapauteen toteuttaa itseään. Harvoin löytää yritystä, joka tarjoaa tätä nimenomaista vapautta ja täydellisen alustan kasvamiseen niin oman alansa ammattilaisena, että ihmisenä. Muista kuitenkin, että tämä ei ole vakavaa, olenhan vain töissä täällä.

Kuten otteet minun ja rakkaan toimisjohtaja Erican kanssa osoittavat, että aina kaikki ei mene putkeen, mutta ei tarvitsekaan. Profea on aina vetänyt puoleensa loistavia persoonia, joiden kanssa työskentely kutittelee jatkuvasti nauruhermoja. Profean jättäminen ei ole helppo päätös, mutta uudet mahdollisuudet kutsuvat.

Haku auki markkinointipäällikön ja toimitusjohtajan pestiin: https://www.profea.fi/menesty/

Henrik Rantoniemi

Markkinointipäällikkö

Profea Oy