Avoimet Työpaikat

Hienoa, että olet kiinnostunut Profeasta työnantajana! Mikäli
meillä ei tällä hetkellä ole avoimia työpaikkoja, voit lähettää meille avoimen hakemuksen.

Profean hallitukseen haetaan uusia jäseniä

Voit lähettää avoimen hakemuksen alla olevalla lomakkeella!

Haemme Profea Oy:n hallitukseen jäseniä luottamustoimisuhteeseen. Yhtiöjärjestyksen mukaisesti Profean hallituksessa toimii 3-9 varsinaista jäsentä. Profean hallitus kokoontuu 5–10 kertaa vuodessa. Tämän lisäksi pidetään strategiapäiviä ja iltakouluja.

 

Profea ja sen hallitus

Profea Oy on Turun kauppatieteiden ylioppilaat ry:n omistama monialayritys. Yrityksen missio on haastaa liiketoiminnallisten alojensa johtavia yrityksiä Suomessa ketteryydellä ja innovatiivisuudella.

Profea on perustettu Turun kauppakorkeakoulun opiskelijoiden toimesta jo vuonna 1989. Pitkän historiansa aikana yritys on fuusioitunut, kasvanut ja kehittynyt. Profean liiketoimiin kuuluvat Logosi, Pääsykoekirjat.fi sekä Wanha Narikka. Profealla on tavallisen vuoden aikana kymmeniä työntekijöitä, ja sen liikevaihto on yli 300 000 euroa. 

Profea Oy:n hallitus ohjaa yrityksen strategista linjaa, eli toiminnan pitkäaikaisia suuntaviivoja. Hallituksen jäsenenä saat ainutlaatuista kokemusta hallitustyöskentelystä, talouden ohjauksesta sekä liiketoiminnan kehittämisestä. Hallitus on asiantuntijoiden joukko, johon pääset tuomaan omaa erityisosaamistasi. Jäsenet ovat Turun kauppakorkeakoulun opiskelijoita tai alumneja, joilla on asiantuntemusta liike-elämän eri osa-alueilta. 

Haku ja sen edellytykset

Edellytyksenä on kiinnostus liiketoiminnan strategisesta ohjauksesta, ideoinnista ja kehittämisestä. Hakijalta edellytetään opintojen tai työkokemuksen tuottamaa kokemusta yritystoiminnan osa-alueiltaErityiseksi eduksi katsotaan markkinoinnin ja myynnin osaaminen sekä kokemus liiketoiminnan kasvattamisesta.

Hae lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen: talous@tuky.fi 

Haku on auki 18.10. – 1.11.2022 klo 23:59 asti. Valinta tehdään marras-joulukuun aikana.

Lisätietoa Profeasta löytyy osoitteesta Profea.fi

Mikäli sinulla on kysymyksiä Profeasta, sen hallituksesta tai hakuprosessista, kysymykset voit lähettää talous@tuky.fi tai Profean hallituksen edustajalle Niko Nauholzille niko.nauholz@ledil.com.

Ota yhteyttä

Profea Oy

Rehtorinpellonkatu 3

20500 Turku

+358 40 524 2796

toimitusjohtaja@profea.fi

Lähetä meille viesti