Avoimet Työpaikat

Hienoa, että olet kiinnostunut Profeasta työnantajana! Mikäli
meillä ei tällä hetkellä ole avoimia työpaikkoja, voit lähettää meille avoimen hakemuksen.

Markkinointipäällikkö

Profea Oy hakee markkinointipäällikköä osaksi johtoryhmäänsä!

Tässä työtehtävässä pääset toimimaan erilaisten markkinointikampanjoiden operatiivisena projektipäällikkönä, tekemään myynnille erilaisia materiaaleja, kuten tuotekortteja ja esitteitä. Vastaat myös Profean verkkosivuston ja somekanavien sisällöntuottamisesta sekä ylläpidosta.
Sinun ei tarvitse olla valmis markkinoinnin ammattilainen. Toivomme sinun olevan tarkka, oma-aloitteinen ja huolellinen markkinointisisällön tuottaja, jolla on hallussa niin kamera, kuin sanakin. Valo- ja videokuvaustaitojen lisäksi suureksi eduksi luetaan Adobe Photoshopin, InDesignin, Illustratorin sekä Premieren tai näihin verrattavien ohjelmistojen osaaminen.
Markkinointipäällikön tehtävässä menestyt, mikäli olet innokas oppimaan uutta, innovatiivinen, oma-aloitteinen ja työtä pelkäämätön tyyppi, joka on valmis tarttumaan monenlaisiin tehtäviin!
Tarjoamme sinulle monipuolisen toimenkuvan ja mahtavan työporukan, sekä innovatiivisen ja hyvähenkisen ympäristön uuden oppimiseen ja markkinointiosaamisesi kartuttamiseen. Pääset toimimaan Profean johtoryhmän jäsenenä ja olet avainasemassa kehittämässä yritystä ja sen liiketoimintoja kohti kuuta!
Tehtävä on määräaikainen ja sopii hyvin opintojen ohelle.
Kiinnostuitko? Hae tehtävään lähettämällä CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostilla toimitusjohtaja@profea.fi sunnuntaihin 7.11.2021 mennessä!
Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Ota yhteyttä

Profea Oy

Rehtorinpellonkatu 3

20500 Turku

+358 40 524 2796

toimitusjohtaja@profea.fi

Lähetä meille viesti