Mayday Mayhem yhdessä Rocky-nallen kanssa

Olo on haikea ja etuoikeutettu. Puolitoista vuotta kestänyt matka on tulossa päätökseen ja nyt se pitäisi tiivistää yhteen kirjoitukseen. Profea Oy:n yksi tärkeimmistä tehtävistä on kehittää työntekijöistä tulevaisuuden ammattilaisia – paino sanalla tulevaisuuden. Opiskelijankaupungin liiketoimintapäällikkönä olen oppinut uskomattoman paljon markkinoinnista, myynnistä ja johtamisesta, mutta ehkä kaikista eniten itsestäni.

”Palkataan sut!”

Pupusyksyn lokakuussa sain kuulla mahtavan uutisen toimitusjohtajalta: ”Me haluttais palkata sut seuraavaksi liiketoimintapäälliköksi”. Eihän sitä voinut uskoa todeksi. En tiennyt mitä odottaa, mutta halusin oppia uusia asioita erityisesti markkinoinnista. Heti ensimmäisen viikon aikana pääsin suunnittelemaan koko seuraavan vuoden budjetin. Tämän jälkeen oli rekrytoitava uusia työntekijöitä, suunniteltava uusi myyntiprosessi ja raportoitava etenemisestä yrityselämän ammattilaisista koostuvalle hallitukselle. Olin ollut koulussa vasta kaksi kuukautta ja oppinut Profealla kuukaudessa enemmän kuin osasin kuvitella oppivani koko kouluvuoden aikana. Puolentoista vuoden aikana olen oppinut vahvuuksistani ja heikkouksistani enemmän kuin koko elämäni aikana. Arvostan tämän opin kaikista korkeimmalle.

”Pitäähän onnistumisia juhlia liikaa?”

Opiskelijankaupungin liiketoimintapäällikkö on ollut poikkeuksetta nopein kuski. Valmennuspäällikkö taas on kaikista sekopäisin.

Onhan Profealla muutakin kuin työntekoa. Vasta nyt kirjottaessa ymmärrän kuinka mahtavia ja älyttömiä muistoja olen kokenut Profean työntekijöiden kanssa: Maria Zilbermanin karting suoritus jokilaivasitsien jälkeen, Miikka Kettusen kanssa pidetty Viron reissu, Tatu Koskelan Napue-ilta, Karri Kilpeläisen ja Niklas Peltosen kanssa pidetty live-lähetys sekä ne lukuisat ravintolaillat toimitusjohtaja Erican piikkiin. Porukan kanssa on järjestetty myös unohtamattomia tapahtumia, kuten Mayday Mayhem, Profea begins ja Puolen miljoonan bileet. Onhan tämä ollut aika hemmetin hauskaa aikaa! Kirsikkana kakun päälle 24 tuntia ennen pupujen vierailua aloitettu toimiston remontti – valmista tuli!

En halua olla toivoton romantikko. Kolikolla on aina toinen puoli ja työskentely Profealla on välillä raskasta. Koulu, kaverit, harrastukset ja juhliminen pitää sovittaa yhteen työnteon kanssa. Välillä on vietetty koko yö Parkilla (kiitos Parkkiryhmälle ymmärryksestä) ja otettu lokaa niskaan hallitukselta oikein kunnolla. Loppujen lopuksi tämä on ollut aivan mahtava kokemus.

Pokemon villitys iski myös Profean väkeen! 🙂

Huikeiden muistojen kera suosittelen liiketoimintapäälliköksi hakua kaikille! Tämä työtehtävä on jo nyt avannut paljon uusia ovia. Pelkästään Profean rekrytointiprosessi on hyvä kokemus tulevaisuuden kannalta.

Suuri kiitos kuuluu tietysti myös omistajalle, TuKY ry:lle, joka antaa mahdollisuuden Profean toiminnalle.

Hakuaikaa on vielä ensi sunnuntaihin asti! Haku tapahtuu osoitteessa:

https://emp.jobylon.com/jobs/9204-profea-liiketoimintapaallikko-opiskelijankaupunkifi/

 

Haikein terveisin,

Aleksanteri Palo

Liiketoimintapäällikkö, Profea Oy