Parasta Profeaa nyt ja tulevaisuudessa

Kahta viimeisintä vuotta on mahdotonta pukea sanoiksi – mutta käytän vaatimattomasti sanoja Paras työpaikka ikinä. En olisi reilut 2 vuotta sitten osannutkaan haaveilla siitä kaikesta mitä Profea Oyn hallitus, meidän työntekijät ja koulumme opiskelijat ovat minulle tarjonneet.

Olen saanut vakuuttaa ideoillani omia työelämän idoleita hallituksen kokouksissa kuukausittain, olen saanut johtaa mieletöntä porukkaa ja olen saanut tarjota yli 2000:lle Turun kauppakorkeakoulun opiskelijalle sanani siitä, että teen parhaani opiskelijaelämän parantamiseksi.

Olen istunut toimistolla koko yön yhdessä työntekijöiden kanssa, olen opettanut ja rohkaissut ystäviäni töissä, ja olen parhaani mukaan toiminut muille esimerkkinä. Olen ollut vieressä kun työntekijämme ovat tehneet uskomattomia suorituksia yksilöinä ja yhdessä. Olen oppinut heiltä niin paljon.

Profea on tärkeä osa koulumme opiskelijaelämän mahdollistamisessa – maksamme osinkoa ja luomme työpaikkoja. Osinkoa maksoimme tällä tilikaudella ennätykselliset 50 000 €, minkä lisäksi lahjoitimme Turun Kauppakorkeakoululle 10 000€, jonka arvo yliopistolle on valtion pääomituksen jälkeen jopa 40 000 €. Kaikki tämä opiskelijoidemme eduksi.

Toinen tärkeä tehtävä on tarjota opiskelijoille mitä mahtavampi ponnahduslauta työelämään. Työntekijät laativat oman liiketoiminta-alueen budjettinsa ja pitävät huolen liiketoiminnan kasvusta. Yrityksemme tarjoaa jokaiselle työntekijälle vahvan tuen kaikkeen toimintaan ja kannustaa ideoimaan uutta.

Tärkein asia, jonka olen oppinut Profealla, on yrittämisen ja yritteliäisyyden tärkeys. Kyky kokeilla ja yrittää uutta. Kyky olla antamatta periksi ja antaa aina kaikkensa. Kyky pyrkiä ylöspäin. Kun pyrkimys on kasvattaa liiketoimintaa 10 eri tavalla, menee niistä varmasti joku pieleen, mutta jokin onnistuu varmasti. Tämä on myös tärkein neuvo niin uudelle toimitusjohtajalle kuin jokaiselle koulumme oppilaalle. Uskaltakaa yrittää ja uskaltakaa epäonnistua – jokainen meistä epäonnistuu ennen kuin todella onnistuu.

Kaiken oppimani jälkeen voin suositella toimitusjohtajan paikkaa jokaiselle oppimishaluiselle opiskelijalle. Emme hae eniten työkokemusta omaavaa tai opinnoissa eniten edennyttä opiskelijaa – haluamme uuden toimitusjohtajan olevan innokas ja yrittelijäs. Näiden kahden ominaisuuden avulla uskon Profean menestyksen jatkuvan ja kasvun kiihtyvän. Niin paljon on vielä tekemättä, joten tästä on uuden toimitusjohtajan hyvä jatkaa. Minun, koko yrityksen ja Profean hallituksen tuki tulee olemaan valtava. 🙂

Toimitusjohtajan ja markkinointipäällikön haut auki sunnuntaihin asti: https://www.profea.fi/menesty/

Loistavaa koulun alkua kaikille ja tsemppiä lukuvuoteen!

Erica de Wit
Toimitusjohtaja
Profea Oy