vanhan

Wanha Narikka on palvellut opiskelijoitamme jo yli 60 vuotta. Se avattiin Turun kauppakorkeakoulun opiskelijoille toiveena edulliset hinnat ja hyvä palvelu – ja sille tielle on myös onneksemme jääty.

Wanhan Narikan historian aikana on tehty monia muutoksia, mutta palvelun laatu on pidetty aina laadukkaana ja hinnat edullisina. Toiveenamme on kuitenkin uudistua ja tarjota lisää tuotteita ja mukautua asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin. Muun muassa Skyr-rahkojen ja proteiinipatukoiden tuominen kauppaan on ilostuttanut monien opiskelijoiden mieltä!

Tiesitkö muuten, että myös koulun kerhotilaa Parkkia saa vuokrattua Wanhasta Narikasta? Tai että tilaamamme postipalvelu hakee kirje- ja pakettipostin joka päivä Wanhasta Narikasta keskipäivän aikaan? Tai sen, että voit tilata myös omia lempituotteitasi Wanhaan Narikkaan? Muun muassa vanhan TuKYn puheenjohtajan toivomana valikoimastamme löytyy nyt myös Lakrisal pastilleja.

Jotta ostaminen kävisi helposti, lanseeraamme uudistetun palvelun kauppamme asiakkaille. Se on kanta-asiakkuus ilman korttia. Siihen kuuluu rahanarvoiset edut kanssaopiskelijoillemme. Se on Piikki, jolla maksat ostoksesi kätevästi ilman korttia tai käteistä.

Kanta-asiakkuuteen kuuluu myös kuukausittain vaihtuvat erinomaiset edut. Huhtikuussa tarjoamme kaikki limut 1,50 € hintaan (norm. 2,30€).

Toivomme näin tarjoavamme opiskelijoille helpompaa ja mukavampaa palvelua Wanhasta Narikasta.

Keskiviikkona 6.4. järjestetään Wanhan Narikan päivä. Keräämme palautetta Wanhasta Narikasta, tarjoamme ihanille TuKYläisille kahvit ja kerromme lisää uudesta Piikki-palvelusta.

Toivottavasti olette yhtä innoissaan kuin me!

Innokkain terveisin,

Erica, Leena ja koko Profean väki